Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu testele clinice aproape finalizate, marile companii farmaceutice sunt așteptate să prezinte rezultatele începând cu luna noiembrie, astfel încât să autoritățile să poată aproba vaccinurile împotriva noului coronavirus până la finalul acestui an.

Cursa este contracronometru, având în vedere că numărul infecțiilor a depășit recent 40 de milioane, iar numărul deceselor a trecut de 1,1 milioane.

Vaccinurile funcționează prin stimularea sistemului imunitar, astfel încât să producă un răspuns la boală. În acest moment, sunt testate două tehnologii.

Vaccinurile mRNA, adică mesager al acidului ribonucleic, furnizează o secvență genetică ce conține unul sau mai mulți antigeni, selectați ca să producă un răspuns imunitar.

Integral pe LibertateaComentarii

v Sa zicem ca vaccinul contra SARS-COV este gata. Cam cit timp le trebuie celor 6,5 miliarde de oameni, sa faca vaccinul, chiar daca numai 60%. Sa nu mai vorbim de cei care nu doresc sa-l faca, dar o sa creeze o miscare anti vaccinare. Oare nu ne "vinde" o fata-morgana? Cred ca cei care cunosc virusologie ar trebui sa ne spuna ce stiu la ora asta despre aceasta boala in mod corect nu sa participe la politizarea ei

21 octombrie 2020 16:20

bambirica Ba terminati cu prostiile ca nu face nimeni nimic,doar se publica cifre si anunturi la stiri despre coronavirus,in rest in spitale,pudra de talc la greu ,si inghite prostimea sa se vindece .De ce?Ca prostia nu are leac,iar minciuna are picioare scurte.Dar multe.

21 octombrie 2020 10:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.