Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat marți seara, la Digi24, că 22 de municipii și 15 orașe din România au trecut de pragul de 3 la rata de incidență a cazurilor de coronavirus la mia de locuitori. El a subliniat că o creștere a numărului de îmbolnăviri duce la creșterea cifrei de pacienți în terapie intensivă și a presiunii pe spitale și pe sistemul sanitar.

În acest moment avem 615 localități care au incidență între 1,5 și 3 la mia de locuitori, a anunțat Raed Arafat. Sunt 44 de municipii și 50 de orașe care se înscriu la aceste cote de incidență.

În schimb, sunt 255 de localități în toată țara care au depășit rata de incidență de 3 la mie, a spus Raed Arafat. El a precizat că 22 de municipii și 15 orașe au rata de incidență peste 3 la mie.

Integral pe Digi24Comentarii

Mihai Idiotul asta då informatiile numai la modul imperativ- alarmist de parca ar veni sfarsitul lumii. Cei trei, ionhanis, orb an si arrafat, romani get beget i-au terorizat si ii terorizeaza in continuare pe romani.

21 octombrie 2020 14:52

ursuleanu Basta. Despre coronavirus in Romania trebuie sa vorbeasca medicii romani, nu un terorist arab, scolit de comunisti pe banii romanilor, un criminal care de atat zisa in fals lupta impotriva coronavirus a ucis sute de romani ramasi fara asistenta medicala pentru bolile d ecare sufereau.. Esecul terorsitului arab, Raed Arafat trebuie sa duca la inlaturarea acestuia din medicina romaneasca si punerea imediata sub acuzare .

21 octombrie 2020 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.