Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vaccinul antigripal continuă să nu se găsească în farmaciile din România, deși am trecut de jumătatea lunii octombrie și acum ar fi momentul propice pentru imunizare.

Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru că vaccinarea să aducă imunizarea așteptată, iar Ministerul Sănătății recomandă procedura pentru a nu avea și o epidemie de gripă suprapusă peste cea de COVID-19. Cu toate acestea, lipsa capacității de producție a fabricanților și lentoarea autorităților vor face ca majoritatea pacienților să fie vaccinați de abia în noiembrie.

Colegiul Farmaciștilor din România (CFR) a explicat pentru România liberă că producătorii au probleme în a livra aceste vaccinuri, țînând cererea foarte mare din acest an.

Integral pe România LiberăComentarii

bambirica Se fut banii pentru vaccinul antigripal incepand de la cel mai prapadit dispensar pana la ministerul sanatatii,si nimeni nu se vaccineaza,nimeni nu verifica.dar toti ne imbolnavim si facem pe prostii ,nici usturoi n-am mancat nici gura nu ne miroase.Baaa idiotilor cand se va termina cu minciuna,prefacatoria si furtul de bani,fonduri,salarii exorbitante si sporuri de o nesimtire crasa in diferite functii domenii si demnitati?Cand?dupa apocalipsa?neeemeeernicilor.

21 octombrie 2020 10:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.