Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, referindu-se la desemnarea lui Florin Iordache la şefia Consilului Legislativ, că aceasta arată o dată în plus că majoritatea PSD din acest parlament trebuie să plece acasă.

„Ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament arată o dată în plus că acest Parlament, majoritatea PSD-istă din acest Parlament, trebuie să plece acasă. Să pui în fruntea Consiliului Legislativ pe cel care s-a afirmat ca violatorul justiţiei independente din România, omul care a scos milioane de oameni în stradă prin proiectele aberante în domeniul Justiţiei, eu nu pot să înţeleg. Îmi arată clar că PSD şi cei care au votat alături de PSD sunt în pragul nebuniei şi nu mai au nicio legătură cu realitatea opţiunilor oamenilor.

Este sfidător la adresa României şi la adresa fiecărui român alegerea acestui, nici nu pot să-i spun aghiotant, acestei slugi a lui Dragnea care a răspuns la toate comenzile absurde care i s-au dat şi care este pus, iată, de o majoritate parlamentară în fruntea unei instituţii fundamentale a statului”, a afirmat preşedintele PNL.

El a precizat că după alegerile parlamentare, vor fi „reconstruite” toate instituțiile fundamentale ale statului.

„Îi anunţ pe români că nu vom accepta, după alegeri vom reconstrui toate instituţiile fundamentale ale statului român, vom adopta legi serioase în baza legilor care funcţionează în toate ţările democratice, în baza standardelor care există la nivel european şi vom alunga din instituţiile statului toţi politrucii PSD care au fost plantaţi împotriva bunului simţ, împotriva legii şi împotriva cetăţenilor români”, a explicat Orban.

El a lăsat să înţeleagă că Florin Iordache ar fi fost sprijinit pentru a ajunge în fruntea Consiliului Legislativ şi de către parlamentarii USR.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.