Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un fost ministru din Guvernul Cioloș va candida la Camera Deputaților din partea PSD. Este vorba de fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, care a condus Sănătatea la scurt timp după tragedia din Colectiv, respectiv după căderea Guvernului Ponta din noiembrie 2015! Cum justifică medicul-politician această decizie de a intra pe listele PSD.

PSD Cluj l-a cooptat pe medicul Patriciu Achimaș-Cadariu să deschidă lista candidaților pentru Camera Deputaților. Achimaș a fost validat marți seara, într-o ședință a organizației, potrivit unor surse din partid.

„În primul rând, m-a convins proiectul pe care mi l-a prezentat domnul Vasile Dâncu, cel legat de un program de sănătate făcut de specialiști profesioniști pentru pacienții români. Apoi a contat respectul pe care PSD îl arată în acest moment clujenilor, punând pe primele două locuri oameni care reprezintă Universități importante din Cluj”, a declarat Patriciu Achimaș Cadariu pentru Ziua de Cluj.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.