Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputații PSD Adrian Solomon și Ioan Stativă ocupă pozițiile 2 și 3 pe listele de candidați la Camera Deputaților ale organizației din Vaslui, potrivit informațiilor furnizate miercuri de PSD. Solomon și Stativă au devenit cunoscuți după ce în luna iulie au provocat un scandal la un fast food din centrul Bucureștiului. Ei au refuzat să poarte masca de protecție, l-au înjurat pe vânzător, dar și pe polițiștii care i-au amendat.

Solomom și Stativă, ambii pe poziții eligibile, vor fi colegi în viitorul parlament cu medicii Alexandru Rafila, Adrian Streinu Cercel și Leonard Azamfirei, promovați de PSD pe primele locuri pe listele din București și Mureș.

PSD nu i-a sancționat niciodată pe Adrian Solomon și Ioan Stativă pentru derapajele xenofobe la adresa vânzătorului de la fast-food și nici pentru că au refuzat să poarte mască în plină pandemie de Covid-19.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.