Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un mesaj video publicat miercuri seara pe platforma Tik Tok, Dana Budeanu susţine că este în posesia unui contract în baza căruia ministrul Educaţiei, Monica Anisie, ar preda la o şcoală privată, unde de fapt nu se prezintă. Ea mai precizează în mesajul filmat şi că ar fi vorba despre şcoala al cărei proprietar ar fi o persoană din guvern şi unde Monica Anisie ar avea normă întreagă, 38 de ore pe săptămână.

Astfel în postarea sa, Budeanu spune că Monica Anisie are trecut în declaraţia de avere, la secţiunea venituri, salariul de profesor de la „Şcoala Fridolin”, în valoare de 34.277 de lei, pe anul 2019. Ministrul Educaţiei apare şi pe site-ul instituţiei private de învăţământ, aşa cum se poate vedea din captura foto.

Cazul este unul asemănător cu cel al fostului ministru al Sănătăţii, Victor Costache, care avea un contract cu o clinică din Sibiu, la care a susţinut că operează „pro bono”, apoi chiar gratuit, în timp ce făcea parte din cabinetul Orban.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.