Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a spus că, deși PSD va promite majorarea pensiilor, acest lucru nu se poate face până când nu se va putea majora salariul mediu pe economie și nu vor fi create locuri de muncă. „E o vorbă: nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard”, a spus Orban, la Timișoara.

Întrebat dacă Guvernul Orban va majora pensiile, premierul a declarat, într-o conferință de presă, că pensiile pot crește doar dezvoltând economia.

„Obiectivul nostru este să creștem pensiile, să creștem veniturile românilor, dar să creștem pe baze reale, pe baza creșterii economice, pe baza dezvoltării economice a României. (...)"

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Muie postacilor Psd Mai fraierilor care comentati mai jos pensiile le au marit imputiti de Psd-isti din timpul hotului Nastase apoi a venit puscariasul Dragnea care si el le-a marit apoi escrocul de Iordache a introduce pensiile speciale pt CCR ,ICCJ unde lucra nevasta-sa care apoi a iesit ordinara la 47 de ani in pensie asa ca numai tot criticati pe Orban ce a facut Psd-ul,,de Psd- jegurilor nu spuneti nimic postaci Psd-isti, f m m. de ordinari.

25 octombrie 2020 9:41

După părerea acestui Sucă Sugaci al „țevii” Sasului, penziile hodorgilor vor trebui mărite exact atunci când va zbura porcul. Dar, după puțintica ta glagorie de sub freză, cel mai bun lucru ar fi ca (,) Covidul să curețe țara de hodorogi. Dar ai grijă, tovarășe Sucă, ingineriile genetice ale pizdacilor ar putea să producă, chiar și înainte de 6 decembrie, porci zburători, care te vor zbura și pe tine din Palatul Victoria!!! Tupeul și prostia te vor pierde oricum. Și nu este exclus să-l iei cu tine și pe celălalt mare ticălos, cel oploșit prin viclenie și ajutor de pe afară la Palatul Cotroceni.

25 octombrie 2020 9:04

Novicioc Comisia Europeana nu zice nimic despre marirea colosala a pensiilor speciale de 22 de ori in ultmii 5 ani ? Ipocritilor !

25 octombrie 2020 8:02

pop Da pentru tine si gasca aveti bani, excrocilor?

25 octombrie 2020 7:11

Dar și stipendii pentru falsificatori de diplome! Aud că zero-baratul ăla de fost prefect al Capitalei a fost uns ca nu știu ce fel de inspector chiar la curtea SGG a Orbetelui cu mandolină ciobită! Kakaia-i motivația și necesitatea, tavarișci subinginer Orbete?!

25 octombrie 2020 6:05

Dan Adică la Sfântu Așteaptă, bine că v-ați mărit voi salariile si pensiile nesimțite. Pentru asta ați avut bani, BANDIȚILOR !

24 octombrie 2020 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.