Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban, prezent la ceremonia de învestire a președintelui ales al Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica, l-a asigurat pe primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, că proiectele județului, precum și cele ale municipiului, vor avea susținere guvernamentală.

„Am ținut să fiu prezent la această ședință festivă, la invitația președintelui Alin Nica, pentru a transmite un mesaj simplu: guvernul pe care-l conduc respectă autoritățile locale alese, care cunosc cel mai bine nevoile concrete, care sunt cel mai aproape de cetățean. Pentru noi subsidiaritatea, descentralizarea, nu sunt vorbe în vânt. (…)

Integral pe Digi24Comentarii

ursuleanu Romania este din nov. 2014 un imens lagar stalinisto/nazist(vezi rezolutia OSCE/iunie/2009) de exterminare umana. Grav este ca toate fostele institutii ale autoritatii de stat sunt acaparate de calaul nazist/Klaus Iohannis si de acolitii lui criminali impotriva umanitatii(PNL/Iohannis are de raspuns entru cei peste 3000 de oamneiasasinati in numele unei false pandemii) . Din acest motiv in Romania nu mai exista drepturi fundamentale ale omului, inclusiv dreptul de a legere si a fi ales.(art.21 din declarartia Universala a Drepturilor Omului) Chiar daca electoratul roman nu este complicele calaului Klaus Iohannis acesta ordona furtul buletinelor de vot ral exprimate de romani si inlocuirea lor cu voturi falsificate in hrubele securioattii/politie politica , ale SPP ori la sediile gruparilor criminal mafuiote PNL/USR/PMP. Ce este d efacut pentru ca Romania sa devina un stat de dreptautentic?PNL/USR sa fie scoase in afara legii, conform art.46 din legea 14/2003 , legea partidelor politice,iar calaul nazist Kalsu Iohannis sa fie trmis in fata unui tribunal penal international care sa-l judee pentru toate infractiunile savarsite la vedere ,cu maxima nerusinare.

25 octombrie 2020 12:07

Oh, NU, draghie Mandolinache Nu fahce alianța cu hUSR! Fă-o cu hUniunea Lăbărară a hInterlopilor! Cu hăștia sunteți frați de sânge și, oricum, fură voturi mai puhține decât huseriștii...

25 octombrie 2020 8:48

Mihai De unde sti tu mandolina, că o så formati majoritate cu usr, asteapta sa vezi ce zice poporul.Nu o sa mai furati ca la locale, osmenii o sa iasa in strada, va fi o noua Ukraina.

24 octombrie 2020 17:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.