Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Marcel Ciolacu și fostul premier Mihai Tudose au fost surprinși la o masă de la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanţare. Polițiștii din Buzău s-au deplasat la pensiune pentru a face verificări și au sancționat angajații pensiunii pentru că aceștia nu purtau mască. Polițiștii mai spun însă că pe raza comunei unde se afla pensiunea este aplicabil „scenariul verde”.

Ce spune Marcel Ciolacu:

„Eram la restaurant cu fiul meu, cu nepotul meu, cu prietena lui, cu fratele meu, eram în familie, cam 10 persoane. Era un eveniment privat. Mihai Tudose era în trecere spre București și s-a oprit și el acolo. Presupun că cine ne-a fotografiat a anunțat și la 112”, a explicat Marcel Ciolacu pentru Libertatea.

„A venit poliția acolo, au venit jandarmii și au văzut că eram despărțiți la trei mese când ne-am apucat să mâncăm. Am transmis astăzi dimineață la Poliție toate datele celor care au fost la masă pentru a se face anchetă”, a adăugat președintele PSD.

Integral pe HotnewsComentarii

@Muie Sooge-le-o răpide cât îs sculate! A lu Ciolacu are și bărbiță de floci cochetă, iar a lu Tudose e neagră și noduroasă. Știu chestia asta bine toți lăbărarii de rang înalt și toți secureii de la filaj. Convinge-te și tu ce delicii pot oferi băieți iștea!

26 octombrie 2020 8:05

Muie analfabetului Ciolacu Tot Orban e devina nu e asa analfabetule de Ciolacu,,,cum v-ati asezat la masa si farà masca..fara distanta..acum nu tu nu iti dai demisia,,lui Orban ai strigat repede sa demisioneze..imputiti de Psd-ist...

25 octombrie 2020 14:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.