Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social democrații lansează un nou program de Guvernare, potrivit prim-vicepreşedintelui partidului Sorin Grindeanu. Programul de Guvernare Muncă şi Demnitate Socială propus de PSD are ca obieciv principal siguranţa locurilor de muncă, cuprinzând măsuri pentru tineri, pentru persoanele din categorii defavorizate, precum şi măsuri de stimulare a natalităţii, „în contextul în care până în 2050 vom fi doar 15 milioane de români”, a spus Grindeanu, duminică, în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul PSD a explicat că s-a lucrat la noul program pornindu-se de la ideea fundamentală a politicii de stânga, respectiv aceea de protejare a oamenilor.

Integral pe G4media.roComentarii

bambirica Ba dute ma in mata de nemernic,cu partidul tau cu tot ,care ati umplut partidul cu odraslele voastre,invatate cu aceleasi naravuri rele ,baaaa ciumatilor?nu va vrem,si care va mai vrea sunt numa hoti si puturosi din vremea comunistilor sau lingai de 30 de ani care va pupa in c.r si in p.a pentru o jumara si o muratura catz,si joc de glezne in galeata de gunoi a istoriei ca asta sunteti ;niste corupti care au ajuns aici ,fiindca sunteti jmecheri nu niste fraieri cinstiti .

26 octombrie 2020 9:34

Muie Psd Mai dute dracului cu promisiunile tale mincinoasa cine te mai crede ,,voi aveti pe dracu numai minciuni ca sa va voteze lumea.

25 octombrie 2020 21:00

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Păi da, că numai de un nou progrămoi de guvernăreală are nevoie PSD, că de atâtea progrămoaie aplicăcate de către partidul de împuțituri stalinistoide, România a fost înglodată în cele 85 de miliarde euro datorie externă de către toate guvernoaiele PSD, iar acum totalul datoriei externe a țării e cu ceva peste 110 miliarde euro. Unde-i Chiparosul ăla găunos de ministru al finanțelor Orlando Pulă Verde ăla care a făcut căcatul franjuri? Atâta au măsurat și au aplicăcat la măsuri PSD-ul, că boborul a plecat în bejenie la muncă peste hotare în toată Ioropa și prin lumea largă, în timp ce același PSD și-a mărit triplându-și salariile turmei de grohăitoare parlamentare cât și ale bovinilor primari, dar le-au mai dat și pensii speciale și ălea triplate de câteva ori. Grindeanu ăsta se cacă pe gura lui că nu-l doare găoaza prin care găvărește, dar a avut grijă să ne spună că vom mai râmâne doare 15 milioane de aplaudaci pe meleagurile românești până-n 2050, asta to prin grija tinerească muncitorească revoluționară a aceluași împuțit PSD. Muie PSD!

25 octombrie 2020 19:11

solo Nu stiu cum il vad unii pe neicanimea asta ca fiind "eminenta cenusie" a psdului. Pai astazi, cand isi prezenta programul, se vedea ca-i analfabet. Du-te mai Grindeanu, tu nu esti bun nici pentru Caransebes. ( ma rog ca acolo ai aterizat din Oltenia)

25 octombrie 2020 15:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.