Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a spus că oricine încalcă legea trebuie să plătească. „Mai mult, dacă este persoană publică trebuie să vină și cu scuze”, a spus Grindeanu, întrebat despre cazul liderilor PSD fotografiați într-un restaurant din Buzău.

„Din punctul meu de vedere, oricine încalcă legea, plătește. Indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu sau Sorin Grindeanu, trebuie să plătească”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat despre cazul de la Buzău, unde mai mulți lideri ai PSD, printre care și Marcel Ciolacu, au fost fotografiați într-un restaurant, fără să respecte numărul maxim de persoane care pot sta la o masă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Are mare dreptate Sorin Grindeanu ăsta. Și când te gândești că același Grindeanu era prim-ministru și era pe cale să dea OUG 13, aia cu aminstia generală a ocnașilor criminali și pedofili, de a trebuit ca voievodul sas de la Cotroceni să meargă și să participe la ședința de guvern iar apoi să iasă și el în stradă ca tot poporul care s-a opus acelei mizerii care masacra justiția și mai mult. Să fie ăsta semnul că Grindeanu s-a dat cu ăia de la #REZIST? Urmează să-l vedem și pe Grindeanu izolat în chiloți la metrou ca să #REZISTE, nu-i așa? Mai că m-aș duce și eu să #REZIST în chiloți la metrou, ca să-l proptesc și eu pe simpaticul ăsta de Grindeanu. Muie PSD!

25 octombrie 2020 23:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.