Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, consideră că PSD nu a dorit să mărească pensiile cu 40% atunci când era la guvernare deși situația economică era alta iar omenirea nu era lovită de pandemia de coronavirus.

„Dacă PSD avea determinarea să o facă, când a guvernat într-o situaţie economică incomparabilă cu cea pe care noi am guvernat-o, cu siguranţă putea să o facă, dar nu a dorit acest lucru. V-am subliniat mai devreme diferenţa dintre noi şi PSD este că noi suntem responsabili. Cu siguranţă, o creştere este justificată şi repet este cea mai delicată perioadă economică. Noi am făcut această creştere, PSD nu. Diferenţa este că noi nu promitem, ci facem lucrurile cu chibzuinţă şi cu un raţionament de a-i fi bine României şi pensionarilor noştri şi acum şi în perioada următoare.

Integral pe România LiberăComentarii

je Gestapovista grosolana Alexandru, cara-te, esti platita gras din banii publici, sa-ti reversi ura si frustrarile de femeie nebuna, pe profesionistii din Ministere ?! La Psiholog cu tine, nebuno !

26 octombrie 2020 7:11

Lingaul Costel mergi urgent la doctor sa-ti schimbe tratamentul ,asta nu mai este eficient in "Romania Educata" !!

26 octombrie 2020 6:10

RESPONSABILI CU DEZASTRUL LĂBĂRAR Și cu ce vă mândriți, idioților? Cu rata de 2,7 morți la mia de infectați? Suedia are 0,1, fără să-și fi blocat economia, școala, cultura sau sportul. Auzi, responsabil!i! Poate la tăiat de amenzi în prostie, la nerespectarea legilor și a Constituției. la ciordit voturile, la pupat în cur Oculta globalistă prin promovarea propagandei cu pandemia pentru înfricoșarea și tembelizarea populației, prin condamnarea literalmente la moarte a bolnavilor de altceva decât Covid, cărora li se blochează accesul la tratamente, prin explozia de depresii și chiar sinucideri. Și nu în ultimul rând, prin suprimarea identității naționale și vânzarea țătii intereselor străine. Cu astea sunteți „responsabili voi, lăbărarii, tovarășă gloabă iohannistă, Violeta Alexandru. Cinism, tupeu și aroganță, iresponsabilitate și trădarea intereselor naționale. Acestea sunt „valorile” voastre. !

26 octombrie 2020 0:11

Violeta Alexandru: Si, în plus, diferenta e ca noi ne-am deprins sa sugem EURO-poolla cf. Sf. Norme CE, pe când PSD-isti o sug doar asa, de forma, si de-aia nu "acceseaza" mai nimica!

25 octombrie 2020 21:59

Costel Dragus Mai ala care te semnezi mai multi, adica noi, mai dute in pizda ma-tii de cretin idiot. Mihai, dute si tu in pizda ma-tii, ca esti la fel de idiot.

25 octombrie 2020 19:38

Mihai Da, ai dreptate , furati cu mai multa responsabilitate. Aia au furat ca prostii, noaptea, voi furati ziua in amiaza mare cu sacii. Jigodiilor ordinare, nu v-ar fi rușine sa mai vorbiti, ne-ati inselat toate asteptarile.

25 octombrie 2020 19:00

noi Femeie zaluda PNL-puturoasa, tu esti responsabila sau nebuna, cand, ti s-a pus pata pe biata lifitiera, si ai concediat-o, fara motive si fara bun simt ! Femeie zaluda, esti iresponabila- cum e toata adunatura din "guvernul meu".

25 octombrie 2020 16:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.