Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a decis duminică restricţii pentru localităţile Buftea şi Găneasa, unde rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. De asemenea, în localitatea Dărăşti, unde rata este 3,98 la mie, masca devine obligatorie în spaţiile deschise, şcolile trec în scenariul roşu, cinematografele se închid, iar restaurantele şi cafenelele nu au voie să servească în interior.

Măsura pentru Dărăşti va fi aplicată duminică de la ora 20.00 şi este în vigoare timp de 14 zile.

O altă hotărâre a fost luată sâmbătă de CJSU Ilfoc pentru comuna Berceni, unde incidenţa ajunsese la 3,31 la mia de locuitori. Astfel, şi Berceni a intrat în scenariul roşu, iar purtarea măştii de protecţie este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise şi activitatea cinematografelor, a instituţiilor de spectacole şi concerte este interzisă.

Integral pe AdevărulComentarii

Peste 1,5 la mie?! Bă, voi ați căpiat?! București-ul n-o să îndrăzniți să-l închideți nici la 5 la mie. La Dărăști, sau mai știu eu prin ce păduchelniță vă permiteți, că vă dă mânaș să trimiteți câțiva gorobeți umflați, în țoale de jandarmi, care să-și umfle mușchii și să-și etaleze pușcoacele de la șold.

26 octombrie 2020 8:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.