Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violeta Alexandru, ministrul liberal al Muncii şi Protecţiei Sociale, este atacată extrem de dur şi i se cere chiar demisia. Asta nu ar fi surprins pe nimeni dacă atacurile ar fi venit, spre exemplu, din partea PSD, însă, de această dată, ministrul este combătut chiar de către proprii angajaţi!

Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM) afirmă că Violeta Alexandru „continuă să ignore orice principiu, ignoră dialogul, încălcând grav dispozițiile legislației muncii, afișând un comportament sfidător la adresa angajaților prin încălcarea valorilor morale, un comportament care produce efecte negative în planul relațiilor sociale”.

„Încă de la preluarea mandatului, ministrul Muncii a manifestat un total dezinteres față de dificultățile întâmpinate de cele patru instituții ce formează Ministerul Muncii și Protecției Sociale în asigurarea activității, axându-se doar pe o dorință proprie, fără o analiză susținută/reală, de a desființa instituții preferând să obțină astfel capital de imagine în detrimentul rezolvării problemelor”, o mai acuză sindicaliştii FSMM pe Violeta Alexandru.

Integral pe CapitalComentarii

Tigani romani postaci Psd Acest imputit de la 21.53 este un jeg de postac Psd-ist

26 octombrie 2020 22:01

Muie postacilor Psd Eu as vrea sa fuck-cem o "comminitate" de pedo-EURO-bulangi elghebetisti-useristi-plusisti, ca sa le luam fata la astia care ne înjura pe noi - HAI LA LUPTA CEA MARE, BOU CU BOU SA NE UNIM!

26 octombrie 2020 21:53

Muie postacilor Psd Sa vedeti ca cei care posteaza si o injura pe acesta femeie sunt postaci Psd-isti,,@xyz si @noi este acelasi postac dar ca si-a pus alt id..si @Pute ,,,astea sunt Psd-isti care platesc aceste gunoie de postaci Psd-isti sa atace guvernul PNL,,,

26 octombrie 2020 15:21

Muie postacilor Psd Mama ce o ataca pe biata femeie imputiti de postaci Psd-isti,,,mai jegurilor credeti ca prin felul in care va manifestati o sa votam imputiti si hoti Psd,,,va inselati amarnic jegurilor de postaci Psd..

26 octombrie 2020 15:10

noi Ordinara femeie, agresiva, violenta, lipsita de minim bun simt, PNL-puturoasa dementa ! PNL-puturoasa dementa Alexandru V., este platita gras din banii publici, dar, ordinara se comporta ca o militianca gestapovista ! Afara, cu gestapovista, vremea lor a trecut demult.

26 octombrie 2020 11:19

jorpalica ba astia care postati?sunteti bugetari asa e ?toti?ba ati auzit de primarul ala care a taiat toate ajutoarele sociale din comuna,si a scos toti bugetarii la munca o zi pe saptamana ?Ca sa vada toti cum castiga banii cei care le platesc salariile?Pai asta face femeia asta acolo unde colcaie puturosii si odraslele lor.Asta as face eu daca as conduce un minister al muncii care de fapt e al NEMUNCII sI al statului degeaba pe banii vostri bai idiotilor.Performanta,Munca,Corectitudine,meritocratie si sa mearga toate ca la casele de pensii unde care sunteti pensionari stiti cum era ,cum este si cum var place sa fie.

26 octombrie 2020 9:29

Novicioc Comisia Europeana stie oare ce pensii speciale colosale se platesc in Romania, pensii speciale care au crescut de 22 de ori in ultimii 5 ani. sau ce privilegii uriase au parlamentarii romani (masini, secretare,hoteluri platite desi unii au case in Bucuresti, etc.) spre deosebire de un parlementar suedez de ex. al carui venit este doar dublu fata de un profesor, fara masina sau secretara si doar o garsoniera in Stockholm pe durata mandatului

26 octombrie 2020 8:34

Și ce vreți, băh?! Ecce emanată din curtea lui Iohannis și mai arată și ca muma pădurii. E normal să fie rea atâta timp cît marile calități ale acestui gen de muieri ecce să fie urâte, proaste și rele. Asta de față mai are și un langaj politic unsuros, monoton și plicticos atunci când se bate cu cărămida în pieptu-i plat de aramă!

26 octombrie 2020 8:14

xyz Ordinara femeie, agresiva, violenta, lipsita de minim bun simt, PNL-puturoasa dementa ! PNL-puturoasa dementa Alexandru V., este platita gras din banii publici, dar, ordinara se comporta ca o militianca gestapovista ! Afara, cu gestapovista, vremea lor a trecut demult.

26 octombrie 2020 6:27

Pute Prostuldaca nu este fudul parca nu e prost destul !!Acest monument de prostie infatuat si urat mitrositor nu stim cat o sa mai fie suportat chiar de propriul partid si de Plavan !!

26 octombrie 2020 5:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.