Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După jumătatea lunii octombrie, până la începutul lunii noiembrie, gospodinele pun varza la murat. Insă, pentru a prepara o varză gustoasă, care să fie crocantă și numai bună pentru preparat sarmale de Crăciun, trebuie să stii câteva trucuri simple. Iată cum se pune varza la murat pentru a o savura pe tot parcursul iernii.

Ingrediente:

20 verze albe de mărime medie
6 rădăcini de hrean
8 crenguțe uscate de mărar
1 știulete mare de porumb
sare grunjoasă mare

Verzele se spală bine, apoi se îndepărtează primul rând de frunze și se face o gaură în cotor, care se umple cu sare (numără și notează nr de linguri de sare folosite). Lasă-le să stea așa până prepari restul de ingrediente.

Integral pe Acasa.ro



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.