Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aflat pe la Timișoara și pe la Arad într-un fel de turneu, politic, Ludovic Orban este mai preocupat de alianțele pe care liberalii să le încheie prin provincie decît de evoluția pandemiei. Întrebat dacă există intenția introducerii unor interdicții pe timp de noapte, Ludovic Orban a confirmat în stilul coadă de pește. Poate! S-ar putea lua o asemenea măsură! Răspunsul în dodii al premierului ne trimite cu gîndul la președinte.

N-a apucat să-i ceară aprobare! O fi plecat în weekend la Sibiu și nu-i răspunde la telefon. Sau trage de timp pentru a vedea dacă o asemenea interdicție este absolut obligatorie. Orban știe bine că orice măsură aduce cu sine și dezacorduri din partea unui segment de populație. Or, cîrtelile pe seama guvernării liberale cad prost în perioada premergătoare alegerilor. Mănîncă din procentele necesare unui ”parlament al meu”.

Sîmbătă seara și Madridul și Parisul aveau deja introduse interdicții de noapte. Atitudinea face parte din noua tendință europeană. Continentul a fost lovit de un veritabil tsunami coronavirus și majoritatea țărilor au recurs la măsura izolărilor de noapte, cu orarii variate de la țară la țară. Interdicțiile nocturne urmează să nu se aplice pentru muncă, pentru urgențe sau pentru chestiuni de sănătate.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.