Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mesaj RO-ALERT emis în această dimineață în Brașov. Locuitorii au fost informați că numărul de infectări a depășit 3 la o mie de locuitori.

Alertă de urgență

”ATENȚIE!! În municipiul Brașov nivelul de răspândire al noului coronavirus (COVID19) este ridicat - peste 3 la o mie de locuitori! MASCA este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise. Școlile își vor desfășura cursurile online. Activitatea în INTERIOR a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, muzeelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă. ISU BRAȘOV”, se arată în mesajul primit de brașoveni în această dimineață.

Bucureşti şi alte 3 judeţe au depăşit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judeţelor

Aproape jumătate dintre judeţele României se află în scenariul roşu sau galben. Cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile s-a înregistrat în judeţul Alba unde indicele a ajuns la 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

În topul negativ urmează Capitala cu un indice de 3,35 de cazuri la mia de locuitori, judeţul Cluj cu un indice de 3,33 de cazuri la mia de locuitori şi judeţul Harghita cu 3,28 de cazuri la mia de locuitori, se arată în raportul Grupului de Comunicare Strategică.

Situaţia este critică şi în judeţul Sălaj unde coeficientul infecţiilor a ajuns la 2,93 de cazuri la mia de locuitori, dar şi în Timiş unde indicele arată 2,8.

Totodată în judeţele Arad, Braşov, Bacău, Covasna, Dolj, Iaşi, Mureş, Sibiu, Teleorman şi Vâlcea, rata de infectare este de peste 2 la mia de locuitori.

La polul opus se află judeţele Argeş, Vrancea, Buzău Mehedinţi şi Tulcea cu incidenta sub 1 la mia de locuitori.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.