Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat pe pagina de Facebook un nou mesaj în legătură cu domeniul muncii și protecției sociale. De această dată, ministrul Violeta Alexandru a subliniat că sunt necesare schimbări majore cu privire la Inspecția Muncii.

Ministrul este de părere că Inspecția Muncii trebuie reformată având în vedere că nu se ocupă cum ar trebui de sesizările angajaților. Violeta Alexandru a subliniat că există multe nereguli care trebuie imediat revizuite de către Inspectoratele Teritoriale de Muncă.

”Am ajuns la concluzia că Inspecția Muncii trebuie reformată pentru că nu se ocupă temeinic de sesizările acelor angajați care deplâng probleme în relațiile de muncă. Eu sunt foarte fermă aici: sunt încălcări ale legii, ele trebuie imediat văzute de Inspectoratele Teritoriale de Muncă. Verificări severe ale ITMurilor la orice angajator care nu își respectă angajații.”, notează ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina sa de Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.