Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat de 25 de ani din SUA a suferit de două ori de coronavirus, simptomele reinfectării fiind mai severe. Informația apare într-o publicația medicală The Lancer, fiind citată de Euronews. Americanul a fost prima dată testat pozitiv la SARS-COV-2 pe 18 aprilie 2020, a doua contaminare petrecându-se pe 5 Iunie 2020. Oamenii de știință din Nevada au realizat studii genetice comparative, ce arată diferențe semnificative între cele două manifestări ale bolii.

La prima contractare a bolii, bărbatul de 25 de ani a prezentat simptome precum: dureri de gât, tuse, dureri în cap, diaree și stări de greață. Pacientul s-a recuperat până la finalul lunii aprilie. Mai mult, americanul s-a simțit mai bine în luna mai, obținând chiar două rezultate negative la testul COVID în perioada respectivă.

Reinfectarea cu SARS-COV-2, o problemă reală

Problemele au reapărut pe finalul lunii mai, când americanul a mers de urgență la o clinică, având simptome similare ale virusului din China. La cinci zile după acest episod, pacientul s-a confruntat cu un nivel scăzut de oxigenare și cu dificultăți de respirație. Acesta a fost tratat la urgențe, iar o radiografie toracală a arătat că americanul contractase pneumonie.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.