Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție nu a reușit să depisteze nicio infracțiune de corupție comisă în cei doi ani de la înființare. În pofida acestui eșec, salalariul procurorului Adinei Florea, care ar fi trebuit să conducă această instituție, a crescut. „Se împlinesc în acest octombrie doi ani de când a fost înființată și a devenit operațională Secția Specială (de Investigare a Infracțiunilor din Justiție) - SS sau SIIJ, cum preferați.

Doi ani în care nu a fost depistată – necum anchetată și judecată – nicio infracțiune de corupție comisă de magistrați. Pe vremea când de corupția din Justiție se ocupa DNA, parcă tot mai apăreau, la câteva luni, cazuri de procurori sau de judecători mânjiți. Acum, de doi ani, absolut nimic. Se poate spune că doar prin simpla înființare a SS/SIIJ, a fost eradicată complet corupția din sistemul judiciar românesc. Nu este acesta un lucru minunat?

„Bineînțeles că da!”, ar răspunde imediat alde Savonea, Baltag, Gianny Stan, Adina Florea, Netejoru, Gârbovan, y compris Tudorel Toader, precum și toți magistrații care sunt sau se pregătesc să devină corupți. Acum rentează”, a scris jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

Integral pe NewsweekComentarii

ion Ungureneee ! Pastilele care-ti trateaza schizofrenia bipolara, nu le mai inghiti, prostule, cu tzuica si palinka, efectele devastatoare ne inspaimanta pe noi, cititorii pasnici ai ziare.ro.

26 octombrie 2020 19:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.