Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doliu la PNL! Liberalii au anunţat pe Facebook că a murit Viorica Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus. Reprezentanţii PNL au transmis, luni, că îşi exprimă regretul faţă de dispariţia soţiei lui Mircea Ionescu Quintus, Viorica Quintus. Partidul „va păstra vie memoria «doamnei de fier» – aşa cum o numea Mircea Ionescu Quintus pe cea care i-a fost alături în cele mai grele momente”. Viorica Quintus avea vârsta de 94 de ani.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a doamnei Viorica Quintus, soţia liderului liberal Mircea Ionescu Quintus, cea care i-a stat aproape în întreaga sa activitate publică şi politică. PNL transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria «doamnei de fier» – aşa cum o numea Mircea Ionescu Quintus pe cea care i-a fost alături în cele mai grele momente. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, arată o postare făcută luni pe pagina de Facebook a PNL.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.