Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Salutare! Suntem Marius și Annemarie Văduva, fondatori ai metodei Detox Nutri Fit de restabilire a sănătății întregului corp. Sincer, materialele pe care urmează să le prezentăm nu sunt pentru oricine . Aceste materiale se adresează doar celor care vor să se vindece sau să prevină apariția unui cancer.

În anul 2014 am fost diagnosticată cu cancer.

Totul a început cu un simplu vis, așa că te rog să fii atentă la orice semn primești. Într-o noapte m-am visat pe holurile unui spital în care strigăm în disperare, plângând : ,,Doctor, Ciuvică! Doctor, Ciuvică! ‘’ era o zi de sâmbăta. A doua zi am avut că musafiri niște prieteni vecini care ne-au anunțat că urmează să aibă al doilea copil, o fetiță și că vă naște cu ajutorul doamnei doctor Ciuvică de la maternitatea Polizu.

Uimita de numele doamnei doctor , i-am spus soțului meu că este un semn că trebuie să merg la spital. Luni dimineață eram deja la doctor Ciuvică și mi-aduc aminte că și azi cum așteptam rezultatul ecografiei pe hol având doar doua opțiuni: sarcina extrauterina sau o tumora.

Vestea a venit că un trăsnet, toată viață mi-am dorit să trăiesc mult și de aceea devenisem vegetariana de 20 de ani . Eram total bulversată , speriată și îngrozită. Atunci am început să mă rog. Mi-am sunat părintele duhovnic, am primit încurajări și sfatul de a mă lasă în voia Lui Dumnezeu.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.