Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR Covasna pentru al patrulea mandat, a fost învestit luni în funcţie.

"Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au avut încredere în mine şi au decis ca după 12 ani să conduc în continuare acest minunat oraş împreună cu echipa mea. Vreau să vă asigur că vom face mai multe decât am promis în campania electorală, zilele următoare urmând să prezentăm o serie de proiecte în acest sens. Vom fi atenţi la nevoile urgente, cotidiene ale oamenilor, dar vom realiza şi investiţii strategice, care vor ridica rangul oraşului. Sunt emoţionat şi mândru în acelaşi timp că pot continua proiectele începute, dar şi pe cele planificate pentru perioada următoare. Pentru mine a fi primar înseamnă o bucurie imensă şi în acelaşi timp o responsabilitate pe măsură.Viziunea mea este ca oraşul nostru să devină locul unde se vor stabili cei care vor mai mult şi care pot mai mult, să fie un loc ideal pentru a crea o familie şi a creşte copii, dar şi pentru a petrece o bătrâneţe liniştită. Vă rog să-mi fiţi parteneri în acest proces", a declarat Antal Arpad, după ceremonia de depunere a jurământului.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.