Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sătul de mesajele primite prin sistemul Ro Alert, Dan Bittman şi-a chemat prietenii la terasă pe 20 octombrie, fiind ulterior surprins într-un mall din Pipera.

Contactat astăzi telefonic cu privire la acele imagini, Bittman a spus: „Da, am ieşit. Am purtat mască până sus la terasă şi a fost ok. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viaţa normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul”.

„Când văd aglomeraţia la metrou, când am văzut astă vară aglomeraţia de pe plajă, cu oameni fără mască şi fără distanţare... ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum. Dacă oamenii ar sta puţin să judece cifrele, s-ar lămuri” a continuat artistul

Integral pe AdevărulComentarii

solo Asta-i prostovan rau. El nu pricepe ca nu mor toti? Mor aia care au probleme de sanatate, mai tineri sau mai batrani, dar cu probleme. El, se pare, nu are parinti. S-au dus. Copiii i-a "plasat" pe unde a apucat. Nu s-a casatorit niciodata, tocmai ca sa poata umbla teleleu/brambura. Il doare in kur de altii. El sa traiasca bine. Nu-i singurul care gandeste asa!

26 octombrie 2020 18:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.