Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moş Nicolae va aduce mari suprize electorale. Odată cu dispariţia Pro România şi ALDE din Parlament, va apărea o nouă formaţiune politică: Partidul Ecologist Român. Poate că formaţiunea necunoscutului Dănuţ Popa ar fi rămas în adormire, dacă nu ar fi avut loc noi achiziţii. Din lotul verzilor români (într-o ascensiune europeană fulminantă n.a.) vor face parte Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu, zis “Mitralieră,” demisionari sau demişi din PSD. Odată cu europenizarea totală a PSD şi cu abdicarea de la principiile suveraniste, Marcel Ciolacu a creat cu voie sau din nevoie un nou partid.

PER va fi de dreapta sau de stânga?

Naivii ar crede că în Kiseleff s-a pus de un partid partener. Din contră. S-a primit ordinul "daţi-i afară!" Şi aşa încă o dată, ni se confirmă convingerile că Liviu Dragnea a fost trimis în puşcărie pentru ideile sale suveraniste.

Poate că cei trei n-au făcut mari performanţe politice (totuşi, Şerban Nicolae s-a bătut ca un leu loial partidului, adică PSD-ului), dar au ţinut o trenă naţionalistă. Dacă majoritatea parlamentarilor şi europarlamentarilor PSD, în ultimul an şi jumătate, a avut gura plină de varză bruxelleză, cei trei au mai ţinut şi cu ţara. Aici e cheia. În asaltul ambasadelor, al corpocraţiilor şi al prea multei Europe, vocile celor trei au rămas solitare.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.