Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria București plătește din bani publici peste 2 milioane de euro pentru luminițele de Crăciun, în timp ce Viena are alocate în acest sens 1,2 milioane de euro, practic de două ori mai puțin, iar finanțarea vine din fonduri private.

În București a început zilele acestea montarea luminițelor de Crăciun, mai târziu decât anul trecut, în condițiile în care noul primar ales Nicușor Dan a anunțat că va opri montarea decorațiunilor până se va lămuri cât costă și unde ar fi mai bine să fie amplasate, scrie corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari.

”Aceste imagini au fost filmate în parcarea de lângă Ateneul Român. Muncitorul cu care am discutat spunea că este prima zi la muncă, dar se bucura că participă la montaj: ”ce, luminițe de Crăciun nu sunt frumoase?”. Mi-a zis că nu știe despre faptul că noul primar nu vede cu ochi buni activitatea sa”, se arată în postarea lui Vitalie Cojocari.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.