Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii spune că sărbătorile nu vor mai fi la fel ca în anii trecuţi, iar soluţia pentru a depăşi criza COVID este respectarea cu stricteţe a regulilor.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, marţi, că pentru a limita răspândirea noului coronavirus şi pentru a stopa focarele pandemice trebuie ca oamenii să respecte regulile impuse de autorităţi.

'Soluţia este respectarea şi impunerea unor reguli. Nu vrem şi nu merge spre un stat poliţenesc, dar sunt reguli care în situaţii de criză trebuie respectate. Am spus încă de la începutul acestei pandemii că nu va fi un an ca toţi ceilalţi.

Nu vom avea sărbători Pascale la fel, nu vom avea Rusalii la fel, nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel'', a spus Nelu Tătaru în cadrul videconferinței Profit Health Forum.

Ministrul Sănătății a atras atenţia că oamenii trebuie să se adapteze acestei crize sanitare, mai ales că rata de pozitivare cu COVID-19 creşte alarmant de la o zi la alta.

De asemenea, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a avertizat duminică, că sărbătorile de Crăciun vor fi adaptat virusului care a speriat o lume întreagă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.