Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat marţi că, dacă România ar fi un pacient, astăzi ar fi deja la Terapie Intensivă.

"Pandemia a lovit România direct în faţă. Urmează o lovitură economică direct în plex. Fără a rezolva criza medicală, nu putem vorbi despre relansarea economiei, întoarcerea copiilor noştri la şcoală sau păstrarea locurilor de muncă. Iohannis şi Guvernul său au eşuat catastrofal. Nu au avut niciun plan concret pentru combaterea pandemiei. Toate deciziile lor au fost luate în funcţie de sondaje. Au ignorat opiniile specialiştilor. Mai grav, prin măsurile luate, au creat doar haos, neîncredere şi confuzie în rândul cetăţenilor."

Integral pe AgerpresComentarii

Muie Grindeanu Iara vb boul asta de Grindeanu,,,,iti vine scarba sa il asculti ce prosti scoate din gura,,,e si el un pui de securist infiltrat in Psd.

28 octombrie 2020 12:44

dixit! fostul ex prim-ministru grindeanu da esplicatiuni avand in fata programul de guvernare al zdragnea din 2016. ala in care Romania avea sa devina in 4 ani cea mai si mai natiune de pe fata mapamondului terestru.

28 octombrie 2020 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.