Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Ciolacu i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis după ce acesta a criticat conducerea PSD pentru că nu respectă regulile în timpul epidemiei de coronavirus.
„După "atât s-a putut", noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia "pas cu pas" din pandemie este "s-a făcut cât s-a putut face"!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei! Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie!

PS: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze....”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook, după acuzațiile șefului statului legate de încălcarea „flagrantă” a normelor impuse în timpul epidemiei de coronavirus.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.