Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Cîțu a dat asigurări miercuri seară, în emisiunea ”Legile Puterii”, de La Realitatea Plus, că guvernul liberal nu are în plan introducerea sau majorarea vreunei taxe după alegeri, așa cum susține PSD. ”Soluția liberală este o economie cu taxe puține, plătite de toți”, a transmis ministrul de Finanțe.

”Nu vom crește taxe. Am spus acest lucru din primul moment când am preluat mandatul. Soluția liberală este o economie cu taxe puține, dar pe care să le plătim toți. Chiar dacă avem cheltuieli mai mari pentru sănătate (...) în august și septembrie am avut venituri la buget mai mari decât în 2019. Datele arată că și în octombrie veniturile s-ar putea să fie mai mari, deci trei luni consecutive, deși am eliminat taxele. Soluția este simplă: a trebuit să investim, ceea ce PSD nu a făcut niciodată”, a spus ministrul.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Mihai Iar minte hotul ăsta de buzunare.

29 octombrie 2020 7:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.