Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În România nu se impune o nouă măsură cu carantina, așa cum s-a întâmplat în Germania și în Franța, pentru a stopa răspândirea noului coronavirus.

Medicul Alexandru Rafila a comentat măsurile de carantină ce urmează să fie adoptate în Franța și Germania, în contextul pandemiei de coronavirus, însă a precizat că nu este nevoie ca acestea să fie impuse și în România.

„Noi avem o situație ceva mai bună, la noi a fost o creștere permanentă, noi n-am avut acea scădere din timpul verii, dimpotrivă, toată vara am înregistrat o creștere a numărului de cazuri. S-a produs ceva care, din punctul meu de vedere putea fi făcut mai bine, sistemul de sănătate publică nu a fost în nici un fel ranforsat, focalizat pentru o eventuală reizbucnire a numărului de cazuri și, de asemenea, nu am pregătit din punct de vedere al capacității de testare o structură de pregătire a personalului și introducerea unui control extern de calitate care să facă credibile toate rezultatele din sistem”, a declarat Alexandru Rafila.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Păi dă ce carantină, tovarăși neomarxiști?” Institutul Național de Statistică a comunicat oficial că în primele 8 luni din 2020 au murit cu aproape 400 de români mai puțini decît în 2019. Totodată, avem cu 98% mai puțâne cazuri de gripă. În cazul aista, dacă nu i-am număra și pe morții de cancer, de boli cardiace, de diabetici, de supradoze de alcohol sau de jointuri, în traista Covidului, cum dracului mai contribuim la succesul pandemiei și la depopularea progresist-neomarxistă a planetei? Sunteți nebuni? Carantinare ne trebuie acum?! Vorba lui Iisus, „lăsați copii să vină la mine”, care poate fi tradusă și înțeleasă prin „lăsați bolnavii sănătoși să vină la Doamne-Doamne”! Doamne ajută să ne facem PLANUL!

29 octombrie 2020 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.