Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ziua în care aflăm că 868 de pacienți sunt tratați la terapie intensivă, iar cadrele medicale se infectează pe capete, din Constanța vine vestea că spitalul militar modular de pe stadionul “Portul” trebuie demontat și înlocuit.

Unitatea medicală, structurată cu ajutorul unor corturi, nu poate oferi adăpost pe timp de iarnă. 11,5 milioane de lei au investit autoritățile, care acum trebuie să cumpere și să monteze containere.

La 1 aprilie 2020, în perioada stării de urgenţă, spitalul militar modular din Constanța era gata să primească pacienţi cu COVID-19 în stare stabilă. 52 de paturi au fost amenajate în corturi speciale. Neatinse au stat până în septemnbrie.

Integral pe ProTVComentarii

Lute Nu e nevoie sa plateasca nimeni nimic ca a fost un experiment pentru sezonul de vara iar bani avem nu asta e problema.Nici idiotenia nu doare asa ca e totul ,perfect.

29 octombrie 2020 19:50

Daniel Investitie pnl ista Cineva trebuie să plătească ptr asemenea idioțenie.

29 octombrie 2020 18:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.