Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 200 de tineri de origine turcă au manifestat violent la Vienne, lângă Lyon, dornici să lupte cu armenii din oraș. S-au retras, doar când poliția a intervenit în forță.

Incidentele au avut loc seara trecută. În zonă sunt comunități de turci și armeni, iar ieri au avut loc înfruntări între membrii celor două comunități, pe fondul conflictul sângeros din Caucaz, din regiunea Nagorno Karabagh.

Totul a început când membri ai comunității turce au ataca cu cuțite și ciocane participanții la o demonstrație a armenilor. Patru persoane au fost rănite.

Integral pe Digi24Comentarii

GG Măh idiotule Paulus, eu sic să sugi Euro-Pula din belșug pentru că numai tu ești singularul unicat specialist în arta asta mesianică. Euro mUE la minut, la secundă, etc.

31 octombrie 2020 4:52

Constandache Maricel Va marturisesc ca sunt atât de cretinizat de ingerarea de EURO-bashini globaliste, ca era sa uit ca masacrarea armenilor a fost savârsita de ateistii-umanisti ai lu' Mustafa Kemal si n-are nicio treaba cu "unitatea în diversitate" a bulangiilor si/sau "religiilor"...

30 octombrie 2020 21:09

Pute Bravo Franta aduna in continuare jegurile lumii,tu ii primesti cu intelegere iar ei te sfideaza si iti creiaza mari probleme !!

30 octombrie 2020 6:18

v Oare este bine ca tarile din vest sa aprobe populatie musulmana printre ei? Se pare ca acestia lupta pt dominatie mondiala. Tara noastra cu ai ei domnitori au luptat cu poporele necrestine. Se pare ca nu a fost o lupta degeaba. Toate aceste noi teorii cu egalitatea intre oameni, cred ca trebuie abordata selectiv

29 octombrie 2020 23:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.