Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Acum 5 ani, un lant al durerii ne-a ingenuncheat #colectiv. Copii si parinti, frati si surori, prieteni si iubiti au ars pe 30 octombrie 2015 si ne-au schimbat viata fara ca macar sa stie asta. La 5 ani dupa #colectiv, un lant de incompetenta si coruptie inca ucide zi de zi in Romania. La 5 ani dupa #colectiv, cerem dreptate! Distantati din 4 în 4 metri, vom face un lant al memoriei intre Curtea De Apel Bucuresti si clubul Colectiv”, se arată în invitația făcută de organizatori.

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansarii unui nou album, numit "Mantras of War". Peste 60 de persoane şi-au pierdut viaţa după ce focul izbucnit în timpul concertului s-a extins rapid, punând capăt vieților unor tineri nevinovați.

Integral pe HotnewsComentarii

Dacian Romanian Pedo-Bulangendarian Ciolovecosi Goodbye to Gravity!

30 octombrie 2020 21:29

#Coruptia ucide #In chiloti, la Metrou !

30 octombrie 2020 21:25

Marius Ivanescu Bine, si haimanaua aia ordinara de Dacian-Romanian Ciolovecosi, el ce zice la faza asta?

30 octombrie 2020 21:24

Colectiv o fo un fel de Reichstag pipernicit incendiat. Scopul și rezultatele au fo aceleași! Diferența ecce că la Berlin o fo un foc fără victime, pe când în Bucale cinismul o fo uriaș!

30 octombrie 2020 17:09

v Injustitia noastra, cerceteaza si tot cerceteaza faptele aparente pina se prescriu.Cum se explica incendiul cind au ramas lemnaria intacta; cei careau participat declara ca au simtit un suflu ca dupa explozie,Ghiolbanis a declarat ce a declarat, Ponta si altii nu au spus public ce dovezi au ei, iar mortii ramin morti, apropiatii cu durerea in suflletele lor. Toate acestea seamana cu ce a fost la revolutie, mineriade si alte "evenimente"

30 octombrie 2020 16:01

ursuleanu Autorul moral, cel ce a organizat crima de la Club Colectiv este in Palatul Cotroceni si terorizeaza intrteaga tara in complicitate cu gruparea de mare cirminalitate socio economica PNL/USR/Orban/Barna/Iohannis. Pana cand tara nu va fi eliberata de sub ocupatie nazst/stalisnit/iohannista putem organiza orice fara ca criminalii sa palteasca,Iohannis, ARAFAT si toti politrucii securiattii PCR-iste din PNL, cei care au castigat de pe urma mortilor de la Club Colectiv.

30 octombrie 2020 12:15

Comemorați fraților, DAR,... dacă nu vrea nimeni să se afle cine au fost cei care și CU CE SUBSTAȚE au curățat bureții de antifonare din club, degeaba ne miorlăim și comemorăm. Operațiunea fusese efectuată cu câteva zile înaainte de tragedie fără ca vreuna dintre cele două femei de serviciu să fie chemată în ajutor. Oare de ce:? Despre autorii curățeniei nu am auzit sau citit să fi fost identificați, sau măcar căutați. Pe urmă, la Colectiv nu a fost incendiu, ci explozie. Sosiți foarte rapid la fața locului, pompierii nu au avut ce stinge, iar materialele textile din club și șipcile de lemn pe care erau aplicați bureții nu au ars. Unii dintre supraviețuitori au mărturist că au fost izbiți de un val de aer îngrozitor de fierbinte, care unora le-au topit plasticul de la telefoane în mâini s-au le-au provocat arsuri adânci. Salvatorii spun că rămâneau cu pielea victimelor în mâăni atunci când încercau să-i ajute! Medicii au declarat și ei că n-au mai întâlnit asemenea arsuri. O ziaristă a publicat fotografii cu arsuri provocate de napalm în cursul războiului din Vietnam. Erau aidoma cu cele de la Colectiv. Raportul comisiei de specialiști în incendii de mină din Valea Jiului a rămas în coadă de pește pentru că n-au puitut explica viteza de propagare a incendiului, care era, de fapt, o explozie. Colac peste pupăză, domnul Iohannis i-a reproșat imediat premierului Ponta că „au trebuit să moară oameni” (?!?) pentru ca acesta să demisioneze! Deci, cineva a avut nevoie de nenorocirea de la Colectiv. Căutați-l pe acessta, fraților înaingte de a comemora...

30 octombrie 2020 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.