Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După Adrian Năstase și Liviu Dragnea, foști președinți ai Camerei Deputaților, și Bogdan Olteanu, care a deținut aceeași funcție, a fost condamnat definitiv la închisoare, într-un dosar instrumentat de DNA. Condamnarea a fost pronunțată pe data de 29 octombrie, chiar în ziua în care Olteanu a împlinit vârsta de 49 de ani. Un al patrulea fost președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, se judecă în apel, pentru a desființa o sentință de condamnare la trei ani de închisoare cu executare.

Încarcerarea lui Bogdan Olteanu are legătură cu un denunț formulat de Sorin Ovidiu Vîntu și îngroașă, astfel, lista liberalilor din vechiul PNL care au fost cercetați și condamnați. Foștii săi colegi de partid Tudor Chiuariu (ex-ministru al Justiției), Relu Fenechiu (fost ministru al Transporturilor) sau Decebal Traian Remeș (ex-ministru al Agriculturii) au primit condamnări cu executare sau cu suspendare. De asemenea, s-a încercat, fără succes, decapitarea altor nume grele din fostul PNL, cum ar fi Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David sau Ovidiu Silaghi.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.