Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urmă cu săptămână, Dan Bittman șoca prin declarațiile sale privind la modul în care autoritățile gestionează criza provocată de pandemia de coronavirus și susținea că viața i-a fost dată complet peste cap de noul virus. Artistul a folosit cuvinte dure, iar afirmațiile sale nu au rămas fără ecou. Unii colegi de breaslă l-au criticat pentru ieșirea nepotrivită, în timp ce alții au încercat să găsească explicații pentru care solistul Holograf a izbucnit. Horia Brenciu a vorbit despre declarațiile lui Dan Bittman. Iată care este părerea juratului Masked Singer.

Horia Brenciu a fost invitat în platoul unei emisiuni difuzate de PRO TV. Printre subiectele abordate s-a numărat și cel îndelung dezbătut în cursul săptămânii trecute: afirmațiile controversate ale lui Dan Bittman. Solistul Holograf susține că nu mai suportă să trăiască în condiții restricitive și că pandemia de coronavirus este o conspirație.

Integral pe Click!Comentarii

Daniel Din frustrare si ADEVARATE.BRAVO DL. BITMAN .CIVISMUL TREBUIE RESUSCITAT DE CINEVA.

30 octombrie 2020 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.