Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La Tribunalul Neamţ începe procesul unui septuagenar care este acuzat de crimă, cazul fiind rezolvat după ce un braţ al victimei a fost descoperit de un pescar. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au finalizat urmărirerea penală şi au dispus trimiterea în judecată a unui septuagenar care şi-a ucis fiul, i-a tranşat corpul, iar părţile din cadavru le-a aruncat în Siret.

În cauză este vorba de Vasile Croitoru, de 73 de ani, din localitatea Cotu Vameş, un sat aflat pe malul râului, în apropiere de municipil Roman, acesta fiind acuzat de omor calificat şi profanare de cadavre. Dosarul va fi în procedură de Cameră preliminară circa două luni, timp în care se va verifica temeinicia administrării probelor, după care, cel mai probabil, vor fi audieri de martori, a inculpatului şi va fi pronunţată o sentinţă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.