Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antrenorul echipei naţionale a României, Mirel Rădoi, a povestit, la Telekom Sport, că a primit o ofertă de 50.000 de euro pentru a chema anumiţi jucători la lotul de tineret. Episodul relatat de Rădoi a avut loc pe vremea când antrena reprezentativa de tineret şi lasă să se întrevadă jocurile de culise din fotbalul românesc şi presiunile la care sunt supuşi selecţionerii loturilor reprezentative.

Tehnicianul care a ajuns cu naţionala Under 21 până în semifinalele Campionatului European din 2019 a povestit că nu a fost abordat direct, ci prin intermediari şi a vehiculat suma de 50.000 de euro.

"Cineva a încercat oarecum. Iar eu am zis: sunt de acord, pentru un jucător, îţi iau banii 50.000 de euro şi îl chem, dar în secunda doi, după ce îmi dă banii, poliţia e la uşă. Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că ar fi persoane în stare să-mi dea bani dacă ajung jucători la echipa naţională de tineret. În sistemul ăsta ne-am învârtit.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.