Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Germania raportează, pentru a treia zi consecutiv, un record de infectări cu coronavirus, în contextul valului doi al pandemiei, conform Institutului Robert Koch, informează CNN. Miercuri, joi și vineri, Germania a depășit progresiv recordurile sale anterioare de infectări zilnice cu Covid-19. La ultima raportare, au fost înregistrate 18.681 de cazuri, față de 16.774 joi.

Bilanțul total al cazurilor arată 499.694 de cazuri și 10.349 de decese din cauza Covid-19. În contextul creşterii bruşte a intensităţii epidemiei, autorităţile federale şi cele din landurile germane au convenit miercuri să restricţioneze contactele până la sfârşitul lui noiembrie, în încercarea de a reduce răspândirea virusului.

Printre alte măsuri, de luni se închid instituţiile culturale, localurile de divertisment, restaurantele, sălile de sport, piscinele, saloanele cosmetice, de masaj şi de tatuaj. În aer liber se vor putea întâlni persoane din maximum două locuinţe.

Integral pe Digi24Comentarii

Digi24 În schimb, în Suedia si în Bielorusia NU E NICIO URMA de "record" de gaga, desi aia nu au pus nicio restrictie - ciudat, nu?! Cu respect, Redactia

30 octombrie 2020 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.