Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a ordonat vineri oficialilor responsabili de forțele de securitate să ia măsuri împotriva protestatarilor care contestă realegerea sa, făcând apel „să nu se ia prizonieri”, transmit Moscow Times.

„Nu vom lua prizonieri. Dacă cineva se atinge de un membru al forțelor de securitate, și le-am spus deja generalilor, trebuie să plece cel puțin fără o mână”, a spus el.

„Atât. Nu avem unde să ne retragem și nu ne vom retrage”, a continuat el.

„Președintele nu a fugit niciodată și nu are intenția de a face acest lucru”, a avertizat Lukașenko.

Aceste amenințări brutale au fost făcute în timpul unei întâlniri cu doi înalți oficiali responsabili de ordinea publică, după o serie de numiri catalogate de opoziție drept o dovadă a „slăbirii puterii”.

Integral pe ProTVComentarii

Ronald S. Lauder Nu-mi explic de ce si cum se face ca din toti derbedeii aia din poza, doar DOI poarta EURO-botnita regulamentara, desi se caca pe ei si zbiara ca sunt "europeni" si nici cum se face ca nu cad ca EURO-mustele, rapusi de gripa chinezeasca ...

30 octombrie 2020 21:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.