Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei tineri care se aflau pe munte au sunat la 112 şi au spus că unul dintre ei s-a rănit la un deget, aflându-se pe poteca turistică dintre Omu si Babele. Însă serviciul Salvamont spune că aceştia i-au înjurat pentru că nu ar fi intervenit mai rapid, iar aceştia ar fi vrut de fapt să fie transportaţi la maşina lor, care se afla la Padina.

„Trei băieţi de 20 de ani din Bucuresti au "pus pe jar" salvamontiştii din Buşteni, Dâmboviţa şi Prahova pentru ca unul dintre ei a căzut pe poteca turistică între Omu şi Babele şi s-a lovit la un deget. Cu un tupeu de nedescris, aceştia au început să-i înjure la telefon pe salvatori şi să-i certe că nu ajung mai repede la ei. Pentru că la intervenţie au participat un echipaj al jandarmeriei şi un poliţist din Dâmboviţa, ulterior s-a aflat şi motivul adevărat pentru care cei trei au sunat la 112: aceştia voiau să ajungă cât mai repede şi fără efort la maşina parcată în Padina. Aşa s-au gândit că salvamontiştii au datoria să facă pe taximetriştii şi să-i transporte de urgenţă acolo unde au ei nevoie. Aşa că salvamontul şi-a făcut datoria, iar jandarmii i-au condus pe cei trei la secţie. Da... ce să mai spunem.... o poveste frumoasă la început de iarnă”, spun cei de la Salvamont Buşteni.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.