Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România și Grecia au primit un răgaz de două luni de la Comisia Europeană pentru a adopta programele naționale de control al poluării aerului, în caz contrar putând începe procedura de sancționare (infringement), potrivit unui comunicat al executivului european.

România și Grecia sunt două dintre cele mai poluate țări din UE și au mai multe procese în fața Curții de Justiție a UE pentru neîndeplinirea indicatorilor asumați.

În 2016, UE a adoptat o directivă – obligatorie pentru toate statele membre – prin care toate țările trebuie să adopte Programe Naționale de Control al Poluării Aerului, programe prin care își asumă măsuri și ținte concrete pentru protejarea cetățenilor.

Integral pe G4media.roComentarii

G4media.ro Va reamintim ca "protejearea cetățenilor de poluare" înseamna, în limbaj de cod, JUMULIREA DE BANI a cetatenilor în numele "salvarii" planetei "noastre", plan pus la cale de EURO-Group-ul infractional. Cu respect, Redactia

30 octombrie 2020 21:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.