Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Sectorului 1 are 835 de litigii şi „o gaură în bugetul local” de aproximativ 700 de milioane de lei, spune Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1. Ea a găsit în biroul de primar preluat de la predecesorul ei, Daniel Tudorache, un distrugător de hârtii și un baston de polițist.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului; primăria nu este deloc digitalizată, deşi există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiţii”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a mai spus că a găsit în biroul primarului un tocător de hârtii şi un baston de poliţist local. „Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, a mai arătat Clotilde Armand.

Integral pe UniversulComentarii

Mihai Se putea imputiti de postaci Psd-isti sa no atace pe Clotilda,,,alceva imputiti de hoti Psd-isti nu stiu...uite asa vom scapa de securisti si comunisti din Psd la alegerile parlamentare....

1 noiembrie 2020 6:54

Muie postacilor Psd Eu cred ca EURO-miusta asta cauta tampoane sa si le bage în cioc când îi vine ciclu'.

31 octombrie 2020 22:21

Marius Ivanescu Aha, si vibrator n-a gasit - sa-i trimit eu unul?

31 octombrie 2020 22:18

Mihai Hoata a inceput sa caute prin sertare.Angajatii primariei trebuie sa fie atenti , astia de la usr fura ziua in amiaza mare, deci atentie la buzunare. Stiti, "hotul striga hotul " ei bine , acesti hoti de voturi de la usr au pus sloganul " O Romanie fara hotie" pe corturile in care ii cheama pe romani sa le dea semnaturi.Dragi romani, verificati-va buzunarele, gentile , ceasurile cand iesiti din corturile usr -istilor. Sper ca sa nu se molipseasca si pnl -ul de hotia usr-ista.

31 octombrie 2020 18:48

Pute Plavanca ,tocatorul de hartie e in orice birou de sef ,se taie ciorne ,adrese nefinalizate etc altfel s-ar vinde la greu la presa.Asa ca nu fi toanta si foleseste scula !!Nu folosi si bastonul ca are si ala un scop dar nu la care te gandesti.Sa-mi spui cate din litigii are la fitil pe micul Mucusor ,ca asta a fost meseria lui de baza nu prof de mate !!

31 octombrie 2020 15:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.