Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sicriul cu trupul neînsuflețit al îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei a fost depus ieri pe scena cinematografului “Mon Amour” din Piatra Neamț.

Numeroși prieteni, dar și admiratori, au venit să-și ia rămas bun. Sicriul va rămâne acolo vineri și sâmbătă, iar duminică, Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare.

Sicriul cu trupul neînsuflețit a fost urcat ieri de militari pe scenă, acolo unde actriței îi plăcea cel mai mult. Atmosfera a fost apăsătoare şi toată procesiunea s-a desfăşurat într-o linişte deplină, în contrast cu ropotele de aplauze care au însoțit-o pe actriță decenii la rând.

Ana Monda, prietenă apropiată: ”E dureros pentru că nu realizăm cum o să fie viaţa fără Draga. Nici acum nu pot. Ea privea moartea ca un firesc. Ne spunea ce să facem cu ce să o îmbrăcăm cum să ne comportăm”.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.