Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Salariile acestor români vor fi tăiate. Un ministru a recunoscut totul într-o declarație făcută în data de 19 noiembrie. Este dezvăluirea momentului!
Este vorba despre declarația făcută de ministrul Economiei, Virgil Popescu. Acesta a spus că „aproape cu certitudine” salariile demnitarilor vor fi înghețate anul viitor.

Virgil Popescu a fost întrebat dacă Guvernul Orban va tăia salariile bugetarilor cu 20%, așa cum a propus economistul-șef BNR Valentin Lazea.
„Este parerea dansului, un scenariu la care dansul s-a gandit. Nu vorbim de taierea salariilor bugetarilor. Vorbim eventual de inghetarea, aproape cu certitudine, a salariilor demnitarilor”, transmis Virgil Popescu la Antena 3.
Ce spune economistul-şef al BNR

Economistul-şef al Băncii Naţionale a României, Valentin Lazea, a declarat că tăierea salariilor bugetarilor cu 20% și reducerea programului de lucru la patru zile pe săptămână în sistemul public reprezintă soluții de reducere a deficitului bugetar în 2021. Acesta a precizat că înghețarea salariilor ar fi insuficientă pentru rezolvarea problemei.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.