Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a declarat vineri, la Vaslui, că partidul său este singurul din România care a mers în Parlament cu o lege a sănătăţii completă şi care ar rezolva problemele din sistem.

Tomac a subliniat că deşi traversăm o perioadă dificilă şi o campanie electorală în condiţii de criză sanitară, dincolo de nemulţumiri şi aşteptări, toţi oamenii politici trebuie să conştientizeze că singura soluţie pentru a mişca lucrurile înainte este găsirea unui consens pe temele mari.

„PMP va merge la guvernare cu un mesaj destul de clar. Nu putem lăsa sistemul de sănătate să se afle în acelaşi stadiu şi peste 5 ani şi peste 10 ani şi peste 15 ani. Singurul partid politic din România care a mers în Parlament cu o lege nouă a sănătăţii este PMP. Niciun alt partid nu a mai avut un proiect de lege privind reforma totală a sănătăţii.

Integral pe România LiberăComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi șoldoveanule, dar mare și gras și rumen și rubicond te-ai făcut șl te-ai lățit. Mai ai o iotă și-l ajungi pe hămesitul prosper Vasile Blaga, nehalitule, te-n gură de hămesit. Tu, sărmane țucălar al lui Băsescu, nu ești decât o marionetă ca tartor al puliturii voastre de partid mafiot, vă-n gură să vă fut de nemernici. Ați căcat și voi un proiectil de lege și ai început să latri p-acilea? Văd că ai pus-o pe EBA ca defutată la Constanța prima pă listă, vă-n gură pă amândoi, loazelor. Muie PMP!

22 noiembrie 2020 22:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.