Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a anunţat pe o reţea de socializare că este infectat cu coronavirus şi rămâne în izolare până se va vindeca şi testul va fi negativ.

"Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris Adrian Miuțescu pe Facebook.

Acesta s-a testat "având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări".

Miuţescu: Respectați recomandările autorităților! E momentul să ne gândim la sănătatea noastră
"Nici eu nu am fost ocolit de COVID-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ.

Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!", a adăugat președintele PNL Argeș.

Aţi doi preşedinţi din PNL s-au infectat curând cu coronavirus. Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că este COVID pozitiv, şi tot atunci președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.