Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au motivat în această dimineaţă de ce Sorin Ovidiu Vîntu şi ceilalţi inculpaţi în dosarul Petrom Service trebuie judecaţi în arest.

Potrivit deciziei, reţinerea inculpaţilor are la bază numărul foarte mare de persoane afectate de acţinile acestora, cât şi faptul că punerea în libertate ar fi încurajat şi alte persoane să comită infracţiuni.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca au fost reţinuţi luni, în dosarul privind falimentarea Petrom Service. Cei doi sunt acuzaţi că au prejudiciat statul român cu peste 98 de milioane de euro.

Procurorii susţin că din cauza caracatiţei financiare puse la cale de Vântu, au fost păgubiţi peste 70.000 de salariaţi ai companiei Petrom Service.Comentarii

unul Stai asa, ca in spatele lui este evreul ala care i-a cumparat postul de televiziune, ala este un individ periculos caruia ar trebui sa i se interzica accesul pe teritoriul Romaniei. Ala se ocupa, CLAR cu prostitutia si pedofilia! Fiti atenti la ce va spun ca nu-i de gluma. Postul realitatea trebuie desfiintat definitiv!!!

12 noiembrie 2011 16:59

Urgent! Magistraţii Tribunalului Bucureşti: Lăsarea lui Vîntu si a sobolanului Felix în libertate reprezintă un pericol social ridicat

11 noiembrie 2011 9:45

Eneas cred ca din ce in ce sunt mai putini cei platiti de Vantu ! se vede dupa cum merg lucrurile,piedicile in calea judecarii acestui om ,pe statul de plata al caruia erau poate sute de functionari ai statului roman,oameni politici ,etc !

11 noiembrie 2011 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.