Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică seară, după întrunirea de la Vila Lac, că PDL cere partenerilor de coaliţie să-şi exprime poziţiile pe subiectele privind Parlamentul unicameral, reducerea numărului de parlamentari, reorganizarea teritorială şi comasarea alegerilor, potrivit Mediafax.

"Cerem partenerilor de coaliţie să-şi precizeze foarte clar punctele de vedere legat de Parlamentul unicameral, reducerea numărului de parlamentari, reorganizarea teritorială şi asupra comasării alegerilor", a spus Boc.

Premierul a ţinut să spună "foarte clar şi explicit" că PDL susţine aceste teme.

El a menţionat că PDL are nevoie de suport de la coaliţie pentru aceste teme, şi de sprijin inclusiv de la opoziţie pentru revizuirea Constituţiei.

Premierul Emil Boc a mai precizat că, la această întâlnire, s-a decis modificarea Codului Etic, astfel încât cel arestat preventiv este exclus din partid, menţionând că Sorin Apostu şi Radu Bica au cerut să fie excluşi din partid, procedură care nu duce la pierderea mandatului de primar,


Comentarii

stradyvaryus PDL are datoria morală să ducă mai departe proiectele de reformă a statului român ! O V FACE CU SUCCES !

14 noiembrie 2011 14:35

nelu Ce le făcuși nene iancu ,tot la primitivism și hoție trageți forumiștilor .TREBUIE APLICAT REZULTATUL REFERENDUMULUI FĂRĂ DISCUȚIE ALTFEL DISPARE DEMOCRAȚIA CLAR VA URMA RĂZBOI CIVIL ,NU MERGE NUMAI CU FURATUL ȘI ÎNȘELATUL .ACTUALA FORMĂ DE ORGANIZARE TERITORIALĂ A GENERAT CORUPȚIE URIAȘĂ SUSȚINUTĂ DE NIȘTE HIPOPOTANI JUDEȚENI ,NU VĂ MAI JUCAȚI CU ȚARA .

14 noiembrie 2011 9:35

nae sustinatorilor USL - fapte: 1. Forma suprema a democtratiei, referendumul, s-a pronuntat: reducerea numarului de parlamentari si Parlament unicameral! Voi vorbiti de "non-democratie? 2. "Aberatia" cu reducerea judetor s-a aplicat ion Polonia (pe care bidoanele o dau mereu drept exemplu) SI LUCREAZA! 3. Peste 50% din judete si administratia locala sunt conduse de USL! De care mafie vorbiti voi? Mafiile din Cta, Teleorman, Buzau, Vrancea etc. sunt de notorietate! 4. Atiu auzit despre "descentralizare"? Sau USL nu si-o doreste? Asa se va ajunge ca bietul locuitor al comunei sa bata "500km pina la capitala judetului" (asta este o formulare tipic uslista). 5. Nu vorbiti despre "portocalii" pina nu va amintiti "binefacerile" guvernarilor rosii (si a aliantei din umbra cu pnl)! Vedeti aceste partide reformate? Poate ca da - in sensul ca devin tot mai mult niste dictaturi personale. Ati inlocuit pe Nastase cu Basescu. Acum il inlocuiti pe acesta cu cele doua bidoane. Veti trai bine?

14 noiembrie 2011 8:50

jos interlopii pdludmr nu exista autorități locale ci bande de huligani pdl-udmr care te jupoaie pentru o autorizatie, organele statului in teritoriu sint clanuri mafiote puse pe capatuiala, legile pe care si le doresc sint pentru crearea de adevarate feude, Brasovul a devenit deja feuda lui scipcaru, au presa lor, politia lor, garda lor, etc restul_ciocul mic!

14 noiembrie 2011 8:11

Mona Vreti sa spuneti ca CEEA CE S-A VOTAT PRIN REFERENDUM NU SE APLICA??!! ATUNCI ESTE DEMOCRATIE?? Janos Maghiar este un maghiar suparat,ca aici nu este Ungaria,dar tu,Andrei, pe ce post te afli? Poate te cauta si pe tine,cineva,pe la averi!! La toti va plac posturile unde invartiti o hartie si faceti averi frauduloase prin politica mitei.

14 noiembrie 2011 8:07

Andrei Tot ce viseaza Basescu noaptea pune in aplicare PDL-ul ziua . Din pacate Basescu viseaza prost , chestia cu reorganizarea teritoriala a tarii fiind o aberatie . Cetatenii unor comune vor face cate 500 de km dus intors ca sa ajunga in resedinta de judet pentru un anumit document . Administratiile publice care si acum sunt ineficiente vor da si mai multa bataie de cap cetatenilor intr-un judet cu 480 de comune si 2.5oo de sate .

14 noiembrie 2011 7:37

janos magyar UDMR-ul se opune si nu v-a inghiti momeala asta otravita ! Singurul partid care a mai ramas fidel alegatorilor sai este UDMR, chiar daca uneori nu convine la toti. Deci FARA REGIONALIZARE SI UNICAMERAL!

14 noiembrie 2011 7:27

Nemernicia incomensurabilă portocalie! În cretinitatea și nemernicia lor și în frunte cu piticul impotent și chior, haita de maidanezi politruchiști portocalii persistă în promovarea acestor inepții care au ca scop distrugerea sistematică a României. Parlament unicameral nu există decât în fascism sau în comunism, iar reorganizarea teritorială a țării e un anacronism din toate punctele de vedere și o tâmpenie formidabilă. Revizuirea Constituției României și eventuala modernizare a ei, trebuie făcută dacă e cazul numai de experți juridici și legislativi, nu de politruci tonți șă portocacalii la culoare și căcănii la minte. Comasarea alegerilor așa cum o înțeleg, adică desfășurarea concomitentă a alegerilor legislative generale și locale e un lucru logic, dar Opoziția trebuie să-și pună mintea la contribuție și specialiștii dacă mai au așa ceva, ptr. a lua toate măsurile ca alegerile legislative generale viitoare să se desfășoare de acum înainte în cele mai oneste și echitabile modalități procedurale, iar sancțiunile penale contra celor care vor frauda alegerile să fie foarte aspre. În rest cele de la finalul articolului sunt un fel de nimic aruncat în ochii fraierilor, cu codul etic portocaliu și corupții portocalii tot mai numeroși dovediți pe zi ce trece. Să crăpați bine! Nemernicilor portocalii ce sunteți voi!

14 noiembrie 2011 1:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.